Aangenaam

Over ons

Ons verhaal

Willeke Hairfashion-Nails-Visagie

Willeke Hairfashion-Nails-Visagie bestaat inmiddels 41 jaar en behoort tot de meest milieubewuste kapsalons van Nederland. Wij hebben een vast team van vijf professionele medewerkers die al jaren met elkaar samenwerken. De haarstylisten en schoonheidsspecialisten hebben de beschikking over de modernste apparatuur waardoor wij samen met hun vakmanschap een top kwaliteit leveren. De kapsalon straalt een moderne en aangename sfeer uit. De behandeling is hierdoor niet alleen een knipbeurt maar een feestje.

Ons team

Marja_kapsalon-willeke

Marja van den Kleyenberg

Heeft in 1980 Kapsalon Willeke opgericht en is sindsdien de stuwende kracht achter het ambitieus styliste team. Marja is gediplomeerd haarstylist, schoonheidsspecialist, nagelspecialist en gecertificeerd haarwerker.

Marieke_kapsalon-willeke

Marieke de Wild

Is sinds 1998 werkzaam bij ons en is een gediplomeerd allround hairstyliste. Zij is gespecialiseerd in haarverlengingen /opvulling en opsteken. Wimperverlenging en visagie

Joyce_kapsalon-willeke

Joyce Waterman

Is sinds 1999 werkzaam bij ons. Zij is een allround medewerkster en is gediplomeerd hairstyliste, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Zij is gespecialiseerd in haarverlenging/opvullen en opsteken. Als schoonheidsspecialiste beschikt zij over zeer goede technische vaardigheden voor gezichtsmassage dames en heren, hot stone behandeling en visagie.

monique_kapsalon-willeke

Monique Geldof

Is sinds juni 2018 werkzaam bij ons en is een gediplomeerd allround hairstyliste met 10 jaar ervaring.

Anja_kapsalon-willeke

Anja Krijger

Is sinds 2006 werkzaam bij ons en is een gediplomeerd hairstyliste en gediplomeerd nagelstyliste. Sinds oktober 2013 is Anja een gecertificeerd haarwerker.

Verrassing

Kadobon

Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen.
Vraag in onze salon naar de mogelijkheden.