Over onze

Kapsalon

Willeke Hairfashion-Nails-Visagie bestaat inmiddels 38 jaar en behoort tot de meest milieubewuste kapsalons van Nederland. Dit komt tot uiting doordat de door ons gebruikte energie wordt opgewekt door zon- en aardwarmte en onze producten voor haar en nagelbehandelingen zuiver biologisch zijn.

Wij hebben een vast team van zes medewerkers die al jaren met elkaar samenwerken. Tweemaal per jaar volgen zij scholing in de nieuwste haarmode en trends, tevens worden wij diverse keren per jaar gecoacht door Nederlandse topkappers. U krijgt persoonlijke aandacht en een op maat gesneden advies over de kleur en coupe die u wilt en die bij u past. De stylisten en schoonheidsspecialisten hebben de beschikking over de modernste apparatuur waardoor zij samen met hun vakmanschap een top kwaliteit leveren.

De kapsalon straalt een moderne en aangename sfeer uit. Uw wasbehandeling vindt plaats in een hiervoor speciaal uitgeruste zeer comfortabele massagestoel. Een Japanse hotstone hoofdhuid massage is mogelijk. Een prima start voor de verdere behandeling met een lekker kopje koffie, thee of een drankje.
Uw totaal behandeling is hierdoor niet alleen een knipbeurt maar een feestje.

Onze kwaliteit

Er wordt uitsluitend gewerkt met topproducten zoals de extentions van Great Lenghts en Balmain, de verfproducten zijn van Fuente

De verfproducten van Fuente zijn zuiver plantaardig en ammonia vrij, dus vriendelijk voor haar en hoofdhuid. 68 kleurvariante zijn mogelijk.

Ook de haarverzorgingsproducten zijn volledig plantaardig, waardoor uw thuisbehandeling geen irritatie veroorzaakt en extra belasting van het milieu voorkomt.

Mocht u onverhoopt te kampen krijgen met extreme haaruitval dan kunt u bij ons ook terecht voor uw haarwerk.

Openingstijden

 • Monday

  Gesloten

 • Tuesday

  Gesloten

 • Wednesday

  8:00 - 20:00

 • Thursday

  8:00 - 20:00

 • Friday

  8:00 - 17:30

 • Saturday

  8:00 - 12:00

Openingstijden Cederhof

Voor de bewoners van het verzorgingstehuis het Cederhof en de aanliggende zorgappartementen hebben wij op de 2de etage (bereikbaar met de lift) van het Cederhof ook een kapsalon. Bent u slecht ter been dan komen wij u halen en brengen, u dient dit wel tijdig aan te geven. Dit geldt tevens voor onze vestiging aan de Weegbree 29.

Dinsdag 9:00 – 12:00
Donderdag 9:00 – 12:00
Vrijdag 9:00 – 12:00
 • ¬†Ander tijden zijn in overleg mogelijk
 • Voor onze tarieven zie onze prijslijst. Voor kinderen en 65+ers hebben wij speciale tarieven
 • Met betrekking tot de wet AVG verwijzen wij u naar onze privacyverklaring
Bel ons

Afspraak maken?

Om u optimaal aandacht te kunnen geven behandelen wij uitsluitend op afspraak.