d
Over

Haarwerken

Willeke Hairfashion-Nails-Visagie is een ANKO gecertificeerd en door verzekeraars erkend bedrijf voor haarwerken en pruiken, https://www.anko.nl/data/haarwerkers/toetsings-protocol-erkenning-volgens-erkenningsregeling-anko-haarwerk-specialist.pdf. Wij werken met de nieuwste modellen confectie pruiken. Het is vanzelf sprekend ook mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken. Als u kiest voor een confectiehaarwerk, kunnen wij dit binnen 2 werkdagen voor u regelen. Kiest u voor een maat haarwerk dan moet u rekening houden met enkele weken (6 a 12) levertijd. Indien u een confectiehaarwerk wilt reserveren dan kan dat binnen een periode van minimaal 3 tot maximaal 6 weken.

Onze gespecialiseerde haarwerkers zoeken voor u de meest geschikte oplossing voor u haarprobleem, of het nu gaat om hormonale kaalheid, chemotherapie, alopecia areata, of natuurlijke kaalheid. Natuurlijk verzorgen wij ook het onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden.

Deze specialisatie heeft in onze salon een geheel eigen plek. Ter bescherming van uw privacy kunt u, 7 dagen per week, een geheel vrijblijvend en zonder kosten intake afspraak maken op tijden dat onze kapsalon voor reguliere behandelingen gesloten is. Het intake gesprek kan binnen 5 werkdagen plaatsvinden. Indien gewenst komen wij bij u thuis of in het ziekenhuis. U bent na aanschaf van een haarwerk altijd welkom voor eventuele nazorg bij ons in de kapsalon, thuis of in het ziekenhuis.

Wij zijn erkend door ziektekostenverzekeraars en worden dan ook door hen aanbevolen. Eveneens hebben wij met de ziektekostenverzekeraars overeenkomsten gesloten waardoor wij uw declaratie kunnen verzorgen.

Wij leveren aanvullende accessoires zoals doeken en mutsjes.

Procedure voor het indienen van klachten

Gespecialiseerde leverancier van haarwerken

Bel ons

Afspraak maken?

Om u optimaal aandacht te kunnen geven behandelen wij uitsluitend op afspraak.