d
Over

Haardonaties

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen heeft als doelstelling veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, weer met een volle haardos door het leven te laten gaan.

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Haarstichting

Wij zamelen voor de Nederlandse Haarstichting tweedehands pruiken en haarwerken in, wanneer deze nog van voldoende kwaliteit voor een tweede leven zijn. De haarwerken zijn bestemd voor financieel minder bedeeld mensen, die kaal zijn geworden door kanker. De haarwerken gaan o.a. naar ziekenhuizen en weeshuizen in Oost Europa.

De haarstichting heeft als doel het inzamelen van haar of een pruik (in goede staat) om zo financieel hulp te bieden aan minder bedeelde vrouwen met borstkanker, kinderen en ouderen in nood!

Kapsalon Willeke knipt, in overleg met u, uw haar in een korte coup en zorgt voor verzending naar de stichting van uw keuze. Wij vragen u slechts een bijdragen van € 10,- ten behoeve van administratie en verzendkosten.

Bel ons

Meer informatie?

Voor inlichtingen over de voorwaarden of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen